Hoeveel dagen elke maand?

Thirty days hath September,
April, June, and November:
All the rest have thirty-one,
Except for February,
Which hath twenty-eight days clear,
And twenty-nine in each leap year.

Kunt u zich herinneren hoeveel dagen zijn in elke maand? September, 30 of 31? Juli en augustus hebben beide 30, toch? Laat me raden. Je bent opgegroeid reciteren van de kinderliedje over de dagen in elke maand. Het idee is dat als je het gedicht te leren, zul je altijd hoeveel dagen er in elke maand.

Hey. Als je die verdomde rijm kan herinneren kunt u het aantal dagen per maand te leren zonder het gedicht. Ik heb nooit geleerd de verdomde rijm. Niet hoeft te doen.

Vader had een truc om te onthouden hoeveel dagen zijn in elke maand: We zijn allemaal rechtshandig, zodat we een vuist gemaakt met behulp van onze linkerhand. Knuckles vertegenwoordigen 31 dagen en de dalen tussen de knokkels zijn 30 (of 28/29). Het leuke is dat als je eenmaal de volgorde van de maanden geleerd u automatisch wist hoeveel dagen zijn in elke maand. Probeer het en zie!

Ik liet mijn moeder de volgende YouTube-video. Het was de eerste keer dat ze deze truc gedaan had gezien. Ik dacht altijd dat mijn beide ouders leerden het aan mij. Natuurlijk was het papa.

Even voor de goede orde, het aantal dagen in elke maand zijn als volgt:
  jan 31   feb 28/29   mar 31   apr 30   may 31   jun 30 jul 31   aug 31   sep 30   oct 31   nov 30   dec 31

And let’s not forget leap year and all that it brings.